Categorii dansuri

Brasovul este reprezentat la Next Star de perechea de dansatori formata din Ionescu Cassius si Maxim Alesia

 

"Cea de-a saptea editie "Next Star" a fost una incendiara, iar Alesia şi Cassius au "condimentat" emisiunea, caci au dansat absolut fabulos, iar juratii au rămas muti de uimire. Au sase, respectiv cinci ani, vin din Braşov, iar dansul este viata lor. Alesia si Cassius fac dans sportiv de la trei ani, iar astazi si-au dovedit talentele. Imbracati minunat, cei doi au dansat intr-un mare fel, iar Lora, jurata emisiunii a fost impresionata pana la lacrimi." sursa nextstar.a1.ro.

Momentul acesta ii duce in finala de popularitate iar site-ul nextstar.a1.ro scrie despre ei:

"Extraordinari! Este cuvantul ce ii defineste cel mai bine pe micutii Cassius si Alesia, care impreuna formeaza unul dintre cele mai talentate cupluri de dans sportiv. Si, atentie, au doar 11 ani... impreuna! Din ce am vazut și revazut pe scena "Next Star", viitorul este al lor si suntem convinsi ca vor ajunge departe. Voi v-ati uitat la miscarile si la atitudinea lor? Da, sunt extraordinari!!!

"Succesul nu se intampla peste noapte.Stai cu ochii pe premiu si nu te uita inapoi."

 

mai mult

Noutati

Clubul La Passion in finala de popularitate la Next Star!

Cea de-a saptea editie "Next Star" a fost una incendiara,iar Alesia si Cassius au "condimentat" emisiunea,caci au dansat absolut fabulos,iar juratii au ramas muti de uimire.

 

mai mult

Clubul La Passion va prezinta Campionii Nationali ai Romaniei!!!

Anul 2018 aduce la Brasov titlul de Campioni Nationali ai Romaniei la categoria 6-9 ani pentru ambele sectiuni,perechii Ionescu Cassius Constantin - Heghi Teodora Maria.

mai mult

La Passion participa la cea mai mare competitie din lume!

In luna August Ionescu Cezar si David Carina sunt perechea care au reprezentat clubul nostru la cea mai mare competitie din lume.Felicitari pentru rezultatele obtinute!

mai mult

Dansul Mirilor

Unul dintre cele mai importante momente din viata este pregatit cu atentie si profesionalism de antrenorii clubului nostru.

mai mult

Ce spun clientii nostri

Excelenta alegere pentru cei mici.Carla,fetita mea s-a acomodat foarte repede cu doamna.Primul spectacol a fost de vis.Multumesc La Passion.   adaugat de: Andreea | Stoica

 
facebook twitter youtube