Inscrie-te!

Alătură-te comunităţii La Passion! Calitatea si seriozitatea sunt atuurile noastre. Dovada pentru acest lucru stau rezultatele exceptionale ale cursantilor nostri.

citeste mai mult

 

Membri

Acestea sunt perechile care ne reprezinta la competitiile nationale si internationale de dans sportiv.

citeste mai mult

 

Tarife & Informatii

Cursuri de dans pentru copiii incepatori la cele mai bune preturi.Copiii care au mai frecventat cursurile de dans au sansa de a fi testati de antrenorii nostri pentru a fi incadrati in grupele corespunzatoare nivelului lor.

citeste mai mult

"Succesul nu se intampla peste noapte.Stai cu ochii pe premiu si nu te uita inapoi."

 

mai mult

Noutati

Clubul La Passion in finala de popularitate la Next Star!

Cea de-a saptea editie "Next Star" a fost una incendiara,iar Alesia si Cassius au "condimentat" emisiunea,caci au dansat absolut fabulos,iar juratii au ramas muti de uimire.

 

mai mult

Clubul La Passion va prezinta Campionii Nationali ai Romaniei!!!

Anul 2018 aduce la Brasov titlul de Campioni Nationali ai Romaniei la categoria 6-9 ani pentru ambele sectiuni,perechii Ionescu Cassius Constantin - Heghi Teodora Maria.

mai mult

La Passion participa la cea mai mare competitie din lume!

In luna August Ionescu Cezar si David Carina sunt perechea care au reprezentat clubul nostru la cea mai mare competitie din lume.Felicitari pentru rezultatele obtinute!

mai mult

Dansul Mirilor

Unul dintre cele mai importante momente din viata este pregatit cu atentie si profesionalism de antrenorii clubului nostru.

mai mult

Ce spun clientii nostri

Daca vreti performanta este locul unde trebuie sa mergeti.La sectiunea de copii au Campioni Nationali.Recomand.   adaugat de: Cristina Romer | cris@yahoo.com

 
facebook twitter youtube