Categorii dansuri

Balet

 

Înfiinţata în anul 2011, Sectia de Balet pentru Copii ce funcţionează în cadrul Clubului de Dans Sportiv din Brasov o are ca profesoara pe D-na Pop Mihaela,balerina activa la Opera Brasov. Sectia de balet i-si propune să descopere şi să promoveze tinere talente, învăţându-i pe copii să se mişte cu eleganţă, să asculte muzica de balet, să aibă o ţinută dreaptă şi frumoasă, să-şi disciplineze paşii, să iubească muzica şi dansul – într-un cuvânt, să contribuie la educaţia artistică şi la conturarea unei personalităţi de excepţie.

Cursurile de Balet se desfasoara in zilele de Sambata si Duminica intre orele 11:00 - 12:00 la sala de dans a Clubului La Passion Brasov situata pe Strada Harmanului 49V si in curand si la noua sala din cartierul Noua de pe strada Nucului 28(in curte la fosta Casa a Afacerilor).

Spectacol de CraciunLa Passion 

"Succesul nu se intampla peste noapte.Stai cu ochii pe premiu si nu te uita inapoi."

 

mai mult

Noutati

Clubul La Passion in finala de popularitate la Next Star!

Cea de-a saptea editie "Next Star" a fost una incendiara,iar Alesia si Cassius au "condimentat" emisiunea,caci au dansat absolut fabulos,iar juratii au ramas muti de uimire.

 

mai mult

Clubul La Passion va prezinta Campionii Nationali ai Romaniei!!!

Anul 2018 aduce la Brasov titlul de Campioni Nationali ai Romaniei la categoria 6-9 ani pentru ambele sectiuni,perechii Ionescu Cassius Constantin - Heghi Teodora Maria.

mai mult

La Passion participa la cea mai mare competitie din lume!

In luna August Ionescu Cezar si David Carina sunt perechea care au reprezentat clubul nostru la cea mai mare competitie din lume.Felicitari pentru rezultatele obtinute!

mai mult

Dansul Mirilor

Unul dintre cele mai importante momente din viata este pregatit cu atentie si profesionalism de antrenorii clubului nostru.

mai mult

Ce spun clientii nostri

Excelenta alegere pentru cei mici.Carla,fetita mea s-a acomodat foarte repede cu doamna.Primul spectacol a fost de vis.Multumesc La Passion.   adaugat de: Andreea | Stoica

 
facebook twitter youtube