Categorii dansuri

Cha-cha-cha

Are origini afro-caraibiene. În America de Sud , în anul 1948 , pe muzică de rumba-jazz în 2/4, a apărut mambo. După o scurtă înflorire a acestui dans E.Jorrin scrie în 1953 Cuba o muzică de 4/4 pe care se va dansa cha-cha, un dans cu mișcări distractive și jucăuse.

   În 1953 orchestra cubaneză America a început să cânte tradiționalul “Danzon” folosind un ritm sincopat, pe care dansatorii executau o mișcare triplă de ondulare a șoldurilor. Gradual aceasta a adus la apariția unui pas triplu și astfel s-a născut cha-cha-ul. A fost introdus în anul 1954 în America și ulterior în Europa. Devine dans de competiție în anul 1960.

   Este un dans plin de personalitate, temperamental, cu mișcări rapide, cu dese despărțiri ale partenerilor în timpul dansului. Ritmul sacadat permite perechilor să realizeze o atmosferă exuberantă. Cha-cha-ul a împrumutat multe elemente din Jazz și Beat.

Numele dansului este o imitație a sunetului făcut de pantofii dansatoarelor cubaneze.

Inscrie-te acum

"Succesul nu se intampla peste noapte.Stai cu ochii pe premiu si nu te uita inapoi."

 

mai mult

Noutati

Clubul La Passion in finala de popularitate la Next Star!

Cea de-a saptea editie "Next Star" a fost una incendiara,iar Alesia si Cassius au "condimentat" emisiunea,caci au dansat absolut fabulos,iar juratii au ramas muti de uimire.

 

mai mult

Clubul La Passion va prezinta Campionii Nationali ai Romaniei!!!

Anul 2018 aduce la Brasov titlul de Campioni Nationali ai Romaniei la categoria 6-9 ani pentru ambele sectiuni,perechii Ionescu Cassius Constantin - Heghi Teodora Maria.

mai mult

La Passion participa la cea mai mare competitie din lume!

In luna August Ionescu Cezar si David Carina sunt perechea care au reprezentat clubul nostru la cea mai mare competitie din lume.Felicitari pentru rezultatele obtinute!

mai mult

Dansul Mirilor

Unul dintre cele mai importante momente din viata este pregatit cu atentie si profesionalism de antrenorii clubului nostru.

mai mult

Ce spun clientii nostri

Daca vreti performanta este locul unde trebuie sa mergeti.La sectiunea de copii au Campioni Nationali.Recomand.   adaugat de: Cristina Romer | cris@yahoo.com

 
facebook twitter youtube