Categorii dansuri

Jive

A fost cunoscut mai întâi ca jiteburg, mai târziu ca boogie-woogie, dansul a devenit cunoscut în toată lumea, fiind adus în Europa de către militarii americani în anii`40, primind denumirea de jive.
   Pe la mijlocul anilor `70 a devenit dans sportiv. S-a abandonat acrobația, dansatorii nu au voie să arunce partenerele, iar dansatoarele au voie să sară doar atât cât pot fără ajutorul partenerului. Este un dans foarte jucăuș, figurile cuprinzând rotiri puternice, urmăriri și înlănțuiri urmate de desprinderi succesive ale partenerilor.

Inscrie-te acum

"Succesul nu se intampla peste noapte.Stai cu ochii pe premiu si nu te uita inapoi."

 

mai mult

Noutati

Clubul La Passion in finala de popularitate la Next Star!

Cea de-a saptea editie "Next Star" a fost una incendiara,iar Alesia si Cassius au "condimentat" emisiunea,caci au dansat absolut fabulos,iar juratii au ramas muti de uimire.

 

mai mult

Clubul La Passion va prezinta Campionii Nationali ai Romaniei!!!

Anul 2018 aduce la Brasov titlul de Campioni Nationali ai Romaniei la categoria 6-9 ani pentru ambele sectiuni,perechii Ionescu Cassius Constantin - Heghi Teodora Maria.

mai mult

La Passion participa la cea mai mare competitie din lume!

In luna August Ionescu Cezar si David Carina sunt perechea care au reprezentat clubul nostru la cea mai mare competitie din lume.Felicitari pentru rezultatele obtinute!

mai mult

Dansul Mirilor

Unul dintre cele mai importante momente din viata este pregatit cu atentie si profesionalism de antrenorii clubului nostru.

mai mult

Ce spun clientii nostri

Excelenta alegere pentru cei mici.Carla,fetita mea s-a acomodat foarte repede cu doamna.Primul spectacol a fost de vis.Multumesc La Passion.   adaugat de: Andreea | Stoica

 
facebook twitter youtube