Categorii dansuri

Slow fox

Are la origine Foxtrot-ul din Anglia anului 1910, un dans cu tempo mediu, dansat pe muzică de Dixieland și jazz, adus în Europa de orchestrele din America.
   Începând cu 1930 devine dans de concurs obligatoriu, varianta lentă a acestuia, slowfox-ul. Având una dintre cele mai grele tehnici de picior, necesitând un contact permanent a unei părti a talpii cu parchetul, dansul se interpretează cu sway continuu, cu pași ușori și glisati. Este un dans de mare grație, eleganță și stil.

Inscrie-te acum

"Succesul nu se intampla peste noapte.Stai cu ochii pe premiu si nu te uita inapoi."

 

mai mult

Noutati

Clubul La Passion in finala de popularitate la Next Star!

Cea de-a saptea editie "Next Star" a fost una incendiara,iar Alesia si Cassius au "condimentat" emisiunea,caci au dansat absolut fabulos,iar juratii au ramas muti de uimire.

 

mai mult

Clubul La Passion va prezinta Campionii Nationali ai Romaniei!!!

Anul 2018 aduce la Brasov titlul de Campioni Nationali ai Romaniei la categoria 6-9 ani pentru ambele sectiuni,perechii Ionescu Cassius Constantin - Heghi Teodora Maria.

mai mult

La Passion participa la cea mai mare competitie din lume!

In luna August Ionescu Cezar si David Carina sunt perechea care au reprezentat clubul nostru la cea mai mare competitie din lume.Felicitari pentru rezultatele obtinute!

mai mult

Dansul Mirilor

Unul dintre cele mai importante momente din viata este pregatit cu atentie si profesionalism de antrenorii clubului nostru.

mai mult

Ce spun clientii nostri

Daca vreti performanta este locul unde trebuie sa mergeti.La sectiunea de copii au Campioni Nationali.Recomand.   adaugat de: Cristina Romer | cris@yahoo.com

 
facebook twitter youtube