Categorii dansuri

Vals lent

A apărut în anul 1870 in S.U.A, ca alternativă mai accesibilă a rapidului vals vienez. Varianta actuală a acestui dans este rodul școlii de dans englez, care a combinat figuri atât din dansul germano-austriac “Landler” (sec .al XVIII-lea) cât și din dansul de societate “Boston” (sec.al XIX-lea), rezultând valsul englezesc.
   Este un dans dificil, dansatorii evoluează cu mișcări lungi, pline de eleganță, cu înalțări și coborâri ample și de mărimi egale pe tot parcursul dansului. A devenit obligatoriu ca dans de competiție începând din anul 1924.

Inscrie-te acum

"Succesul nu se intampla peste noapte.Stai cu ochii pe premiu si nu te uita inapoi."

 

mai mult

Noutati

Clubul La Passion in finala de popularitate la Next Star!

Cea de-a saptea editie "Next Star" a fost una incendiara,iar Alesia si Cassius au "condimentat" emisiunea,caci au dansat absolut fabulos,iar juratii au ramas muti de uimire.

 

mai mult

Clubul La Passion va prezinta Campionii Nationali ai Romaniei!!!

Anul 2018 aduce la Brasov titlul de Campioni Nationali ai Romaniei la categoria 6-9 ani pentru ambele sectiuni,perechii Ionescu Cassius Constantin - Heghi Teodora Maria.

mai mult

La Passion participa la cea mai mare competitie din lume!

In luna August Ionescu Cezar si David Carina sunt perechea care au reprezentat clubul nostru la cea mai mare competitie din lume.Felicitari pentru rezultatele obtinute!

mai mult

Dansul Mirilor

Unul dintre cele mai importante momente din viata este pregatit cu atentie si profesionalism de antrenorii clubului nostru.

mai mult

Ce spun clientii nostri

Daca vreti performanta este locul unde trebuie sa mergeti.La sectiunea de copii au Campioni Nationali.Recomand.   adaugat de: Cristina Romer | cris@yahoo.com

 
facebook twitter youtube