Categorii dansuri

Quick step

Este varianta rapidă a Foxtrot-ului, are ca precursori Charlestonul, Shimmy-ul și Black-Bottom-ul. Inițial a fost cunoscut sub numele de Peabody, apoi, în anul 1923, ca urmare a turneului efectuat de formația lui Paul Whiterman în Anglia a apărut și s-a consacrat sub numele de Quickstep.
   Este un dans sprinten, strălucitor, jucăuș, vioi, cu ritm ascuțit și ușor ca un fulg, cu înălțări și coborâri ale corpului de grad mic. Este cel mai energic dans standard. Cine își va însuși figurile de bază ale Quick Step-ului va dobândi siguranță într-un dans care niciodată nu își va pierde farmecul.

Inscrie-te acum

"Succesul nu se intampla peste noapte.Stai cu ochii pe premiu si nu te uita inapoi."

 

mai mult

Noutati

Clubul La Passion in finala de popularitate la Next Star!

Cea de-a saptea editie "Next Star" a fost una incendiara,iar Alesia si Cassius au "condimentat" emisiunea,caci au dansat absolut fabulos,iar juratii au ramas muti de uimire.

 

mai mult

Clubul La Passion va prezinta Campionii Nationali ai Romaniei!!!

Anul 2018 aduce la Brasov titlul de Campioni Nationali ai Romaniei la categoria 6-9 ani pentru ambele sectiuni,perechii Ionescu Cassius Constantin - Heghi Teodora Maria.

mai mult

La Passion participa la cea mai mare competitie din lume!

In luna August Ionescu Cezar si David Carina sunt perechea care au reprezentat clubul nostru la cea mai mare competitie din lume.Felicitari pentru rezultatele obtinute!

mai mult

Dansul Mirilor

Unul dintre cele mai importante momente din viata este pregatit cu atentie si profesionalism de antrenorii clubului nostru.

mai mult

Ce spun clientii nostri

Excelenta alegere pentru cei mici.Carla,fetita mea s-a acomodat foarte repede cu doamna.Primul spectacol a fost de vis.Multumesc La Passion.   adaugat de: Andreea | Stoica

 
facebook twitter youtube