Categorii dansuri

Quick step

Este varianta rapidă a Foxtrot-ului, are ca precursori Charlestonul, Shimmy-ul și Black-Bottom-ul. Inițial a fost cunoscut sub numele de Peabody, apoi, în anul 1923, ca urmare a turneului efectuat de formația lui Paul Whiterman în Anglia a apărut și s-a consacrat sub numele de Quickstep.
   Este un dans sprinten, strălucitor, jucăuș, vioi, cu ritm ascuțit și ușor ca un fulg, cu înălțări și coborâri ale corpului de grad mic. Este cel mai energic dans standard. Cine își va însuși figurile de bază ale Quick Step-ului va dobândi siguranță într-un dans care niciodată nu își va pierde farmecul.

Inscrie-te acum

Campionatul National de Clase

 

21-22 Octombrie 2017 !!!

 

 

mai mult

Noutati

Clubul La Passion la Next Star Antena1

Cea de-a saptea editie "Next Star" a fost una incendiara,iar Alesia si Cassius au "condimentat" emisiunea,caci au dansat absolut fabulos,iar juratii au ramas muti de uimire.

 

mai mult

Clubul La Passion in finala concursului "Stelutele Brasovului".

Clubul La Passion intra in finala concursului "Stelutele Brasovului" cu trei perechi de dansatori si cu o mica balerina.

 

mai mult

Spectacol La Passion Decembrie 2015

Momente inedite cu copiii clubului nostru.Ropotele de aplauze rasplatesc munca si efortul depus de dansatorii clubului nostru.

mai mult

Dansul Mirilor

Unul dintre cele mai importante momente din viata este pregatit cu atentie si profesionalism de antrenorii clubului nostru.

mai mult

Ce spun clientii nostri

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed tincidunt nunc at elementum sagittis. Phasellus metus dolor, auctor a turpis non, sodales condimentum est. Nulla eleifend justo vel viverra euismod. Aenean pellentesque ex ante, vel sagittis massa pulvinar vel.222   adaugat de: Alex | andrei.dediu2@max-vision.ro

 
facebook twitter youtube

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0