Categorii dansuri

 

 

In data de 11.09.2019 ora 17:00 deschidem cursurile de dans pentru copii incepatori cu varste intre 5-12 ani la sala din cartierul Noua de pe strada Nucului 28 (in curte la fosta casa a afacerilor).

 

In data de 12.09.2019 ora 17:30 deschidem cursurile de dans pentru copii incepatori cu varste intre 3-12 ani la sala din cartierul Triaj de pe strada Harmanului 49V(langa reprezentanta Dacia).

 

Inscrierile se fac si dupa aceste date in limita locurilor disponibile.

 

Va asteptam cu drag.

Echipa La Passion.

Deschidere curs de dans
in data de 12.09.2019!!!!

 

mai mult

Noutati

Clubul La Passion in finala de popularitate la Next Star!

Cea de-a saptea editie "Next Star" a fost una incendiara,iar Alesia si Cassius au "condimentat" emisiunea,caci au dansat absolut fabulos,iar juratii au ramas muti de uimire.

 

mai mult

Clubul La Passion va prezinta Campionii Nationali ai Romaniei!!!

Anul 2018 aduce la Brasov titlul de Campioni Nationali ai Romaniei la categoria 6-9 ani pentru ambele sectiuni,perechii Ionescu Cassius Constantin - Heghi Teodora Maria.

mai mult

La Passion participa la cea mai mare competitie din lume!

In luna August Ionescu Cezar si David Carina sunt perechea care au reprezentat clubul nostru la cea mai mare competitie din lume.Felicitari pentru rezultatele obtinute!

mai mult

Dansul Mirilor

Unul dintre cele mai importante momente din viata este pregatit cu atentie si profesionalism de antrenorii clubului nostru.

mai mult

Ce spun clientii nostri

Excelenta alegere pentru cei mici.Carla,fetita mea s-a acomodat foarte repede cu doamna.Primul spectacol a fost de vis.Multumesc La Passion.   adaugat de: Andreea | Stoica

 
facebook twitter youtube