Categorii dansuri

 

Clubul de Dans Sportiv La Passion,impreuna cu Federatia Romana de Dans Sportiv,Primaria Municipiului Brasov si Directia de Sport si Tineret Brasov au organizat in data de 3-4 Mai 2014 "Cupa La Passion" editia 1,eveniment la care au participat peste 1000 de sportivi veniti din toate colturile tarii,care s-au bucurat de atmosfera minunata creata la Sala Sporturilor D.P. Colibasi din Brasov.

Multumim tuturor concurentilor si parintilor care ne-au onorat cu prezenta si ii asteptam in anul urmator cu mai multe surprize intr-o atmosfera la fel de frumoasa si placuta.

Moment introductiv al galei evenimentului "Cupa La Passion"

Spot Radio-Tv al evenimentului "Cupa La Passion" 

Galerie Cupa La Passion

"Succesul nu se intampla peste noapte.Stai cu ochii pe premiu si nu te uita inapoi."

 

mai mult

Noutati

Clubul La Passion in finala de popularitate la Next Star!

Cea de-a saptea editie "Next Star" a fost una incendiara,iar Alesia si Cassius au "condimentat" emisiunea,caci au dansat absolut fabulos,iar juratii au ramas muti de uimire.

 

mai mult

Clubul La Passion va prezinta Campionii Nationali ai Romaniei!!!

Anul 2018 aduce la Brasov titlul de Campioni Nationali ai Romaniei la categoria 6-9 ani pentru ambele sectiuni,perechii Ionescu Cassius Constantin - Heghi Teodora Maria.

mai mult

La Passion participa la cea mai mare competitie din lume!

In luna August Ionescu Cezar si David Carina sunt perechea care au reprezentat clubul nostru la cea mai mare competitie din lume.Felicitari pentru rezultatele obtinute!

mai mult

Dansul Mirilor

Unul dintre cele mai importante momente din viata este pregatit cu atentie si profesionalism de antrenorii clubului nostru.

mai mult

Ce spun clientii nostri

Daca vreti performanta este locul unde trebuie sa mergeti.La sectiunea de copii au Campioni Nationali.Recomand.   adaugat de: Cristina Romer | cris@yahoo.com

 
facebook twitter youtube