Categorii dansuri

Cha-cha-cha

Are origini afro-caraibiene. În America de Sud , în anul 1948 , pe muzică de rumba-jazz în 2/4, a apărut mambo. După o scurtă înflorire a acestui dans E.Jorrin scrie în 1953 Cuba o muzică de 4/4 pe care se va dansa cha-cha, un dans cu mișcări distractive și jucăuse.

   În 1953 orchestra cubaneză America a început să cânte tradiționalul “Danzon” folosind un ritm sincopat, pe care dansatorii executau o mișcare triplă de ondulare a șoldurilor. Gradual aceasta a adus la apariția unui pas triplu și astfel s-a născut cha-cha-ul. A fost introdus în anul 1954 în America și ulterior în Europa. Devine dans de competiție în anul 1960.

   Este un dans plin de personalitate, temperamental, cu mișcări rapide, cu dese despărțiri ale partenerilor în timpul dansului. Ritmul sacadat permite perechilor să realizeze o atmosferă exuberantă. Cha-cha-ul a împrumutat multe elemente din Jazz și Beat.

Numele dansului este o imitație a sunetului făcut de pantofii dansatoarelor cubaneze.

Inscrie-te acum

Campionatul National de Clase

 

21-22 Octombrie 2017 !!!

 

 

mai mult

Noutati

Clubul La Passion la Next Star Antena1

Cea de-a saptea editie "Next Star" a fost una incendiara,iar Alesia si Cassius au "condimentat" emisiunea,caci au dansat absolut fabulos,iar juratii au ramas muti de uimire.

 

mai mult

Clubul La Passion in finala concursului "Stelutele Brasovului".

Clubul La Passion intra in finala concursului "Stelutele Brasovului" cu trei perechi de dansatori si cu o mica balerina.

 

mai mult

Spectacol La Passion Decembrie 2015

Momente inedite cu copiii clubului nostru.Ropotele de aplauze rasplatesc munca si efortul depus de dansatorii clubului nostru.

mai mult

Dansul Mirilor

Unul dintre cele mai importante momente din viata este pregatit cu atentie si profesionalism de antrenorii clubului nostru.

mai mult

Ce spun clientii nostri

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed tincidunt nunc at elementum sagittis. Phasellus metus dolor, auctor a turpis non, sodales condimentum est. Nulla eleifend justo vel viverra euismod. Aenean pellentesque ex ante, vel sagittis massa pulvinar vel.222   adaugat de: Alex | andrei.dediu2@max-vision.ro

 
facebook twitter youtube

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0