Inscrie-te!

Alătură-te comunităţii La Passion! Calitatea si seriozitatea sunt atuurile noastre. Dovada pentru acest lucru stau rezultatele exceptionale ale cursantilor nostri.

citeste mai mult

 

Membri

Acestea sunt perechile care ne reprezinta la competitiile nationale si internationale de dans sportiv.

citeste mai mult

 

Tarife & Informatii

Cursuri de dans pentru copiii incepatori la cele mai bune preturi.Copiii care au mai frecventat cursurile de dans au sansa de a fi testati de antrenorii nostri pentru a fi incadrati in grupele corespunzatoare nivelului lor.

citeste mai mult

Campionatul National de Clase

 

21-22 Octombrie 2017 !!!

 

 

mai mult

Noutati

Clubul La Passion la Next Star Antena1

Cea de-a saptea editie "Next Star" a fost una incendiara,iar Alesia si Cassius au "condimentat" emisiunea,caci au dansat absolut fabulos,iar juratii au ramas muti de uimire.

 

mai mult

Clubul La Passion in finala concursului "Stelutele Brasovului".

Clubul La Passion intra in finala concursului "Stelutele Brasovului" cu trei perechi de dansatori si cu o mica balerina.

 

mai mult

Spectacol La Passion Decembrie 2015

Momente inedite cu copiii clubului nostru.Ropotele de aplauze rasplatesc munca si efortul depus de dansatorii clubului nostru.

mai mult

Dansul Mirilor

Unul dintre cele mai importante momente din viata este pregatit cu atentie si profesionalism de antrenorii clubului nostru.

mai mult

Ce spun clientii nostri

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed tincidunt nunc at elementum sagittis. Phasellus metus dolor, auctor a turpis non, sodales condimentum est. Nulla eleifend justo vel viverra euismod. Aenean pellentesque ex ante, vel sagittis massa pulvinar vel.   adaugat de: Andrei | andrei.dediu@max-vision.ro

 
facebook twitter youtube